راهنمای خرید 36 مدل ظرف پخت پیتزا برای ماکروفر + قیمت روز + خرید اینترنتی
گاهی اوقات پنیریترین، خوشمزه ترین و چرب ترین پیتزا تمام چیزی است که برای بهبود روحیه خود نیاز دارید. با این حال، زمانی که هوس پیتزا میکنید، پیتزا فروشی محلی شما ممکن است همیشه باز نباشد. در چنین روزهایی برای درست کردن این غذای نفیس ایتالیایی و غذای مورد علاقه آمریکاییها در منزل به بهترین ظرف پخت پیتزا نیاز دارید. یک ظرف پخت پیتزا به شما کمک می کند تا یک غذای کاملاً خوش فرم و خوش طعم درست کنید. گزینههای زیادی بر اساس ضخامت، سبک، سطح و جنس تابه وجود دارد. تمام عوامل فوق طول عمر ظروف را تعیین میکند. بیائید نگاهی به برخی از بهترین تابههای پیتزا موجود در بازار بیندازیم.
وقتی شروع به تهیه پیتزا میکنید، به زودی نیاز به تجهیزات بهتری را احساس خواهید کرد. راهنمای خرید قطعی ظرف پخت پیتزا در یکی از این شرایط، قبل از خرید به شما کمک میکند. در واقع، به خصوص هنگام کاوش در سبکهای جدید پیتزا، داشتن ظرف پخت پیتزا مناسب یا سینی ورق پیتزا میتواند کمک قابل توجهی کند. با این حال لازم نیست عجله کنید و روی دکمه خرید کلیک کنید. ابتدا میخواهید بفهمید که آیا واقعاً نیاز به خرید دارید یا خیر.چندین بار مراحل خرید تجهیزات آشپزخانه جدید برای پخت پیتزا مورد بررسی قرار دهید.
اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که قصد خرید ظرف پخت پیتزا را دارید، اما با توجه به تنوع زیاد مدلها و قیمتها با خرید این وسیله آشپزخانه ارزشمند به مشکل برخوردهاید، اصلا نگران نباشید. ما در این مقاله شما را با انواع ظرف پخت پیتزا آشنا کرده و به شما یک سری نکات مهم را که هنگام خرید ظرف پخت پیتزا باید به آنها توجه داشته باشید را به شما آموزش میدهیم.
ظرف پخت پیتزا چیست و چه کاربردی دارد؟
تابههای پیتزا ظرفهای مخصوص پخت پیتزای خانگی هستند. آنها میتوانند از چدن، آلومینیوم، فولاد ضد زنگ یا ترکیبی از آلومینیوم و استیل ساخته شوند. هرچه مقدار بیشتری باشد، بهتر است، به خصوص اگر خمیر شما بسیار بالا باشد و هدف شما تهیه یک پیتزا به سبک ناپلی باشد. اگر پیتزای ترد میخواهید، به سراغ فندکتر بروید، اما حواستان به پختن پیتزا باشد، زیرا ته آن به سرعت میسوزد.
انواع ظرف پخت پیتزا:
انواع مختلفی از تابههای پخت پیتزا وجود دارد و هر کدام از آنها سبک متفاوتی از پیتزا را تولید می کنند. نوع تابهای که کسب و کار غذایی شما باید استفاده کند بستگی به نوع پیتزایی دارد که می خواهید سرو کنید. با بسیاری از اندازههای مختلف تابه پیتزا در دسترس، میتوانید منوی خود را هر طور که دوست دارید تخصصی کنید.
ظرف پخت پیتزا عمیق:
تابههای پیتزا دیپ دیش در مقایسه با تابههای پیتزای معمولی به دلیل دیوارههای فلزی بالایی که دارند بسیار متمایز هستند. ظرفهای عمیق هم به شکل گرد و هم مربع وجود دارند. آنها همچنین از آلومینیوم، فولاد ضد زنگ نچسب و قلع اندود موجود میباشند. علاوه بر این، از تابههای پیتزای عمیق میتوان برای پخت پیتزا در هر فر تجاری استفاده کرد.
صفحه و دیسک پخت پیتزا:
صفحههای پیتزا به پخت سریعتر پیتزا کمک میکنند. برای مشاهده بهترین نتایج، از صفحه پخت پیتزا برای پخت از فر پیتزا نقالهای استفاده کنید. به دلیل توری کف صفحه پیتزا، گرما میتواند به راحتی از طریق مش به خمیر پیتزا منتقل شود. این باعث میشود که آن را به بهترین تابه پیتزا برای پوسته ترد تبدیل کرده و برای تهیه پیتزا با پوسته نازک عالی باشد.
سنگ پخت پیتزا:
هنگام تصمیم گیری بین یک تابه پیتزا در مقابل سنگ، مزیت اصلی یک سنگ، پوسته ترد کلی آن است. سنگ پیتزای سرامیکی یا کوردیریتی فرآیند پخت پیتزا در فر سنگی را تقلید میکند و از سطح متخلخل سنگ برای جذب رطوبت اضافی از خمیر استفاده و پوسته را هنگام پخت ترد تر میکند. پیتزای آجری معمولاً روی آجر یا سنگ کوردیریت پخته میشود. با توجه به دمای بالای مورد نیاز برای تهیه پیتزا آجری، تابههای فلزی به دلیل احتمال تاب برداشتن توصیه نمیشوند.
تابههای پخت پیتزا چدنی:
تابهای بسیار همه کاره دانست، تابه چدنی پیتزا را میتوان روی گریل، فر، زیر مرغ گوشتی و حتی روی اجاق گاز استفاده کرد. لبه برجسته روی تابه چدن ساختاری برای لبههای پوسته پیتزا ایجاد میکند. اگرچه تابههای چدنی سنگین هستند، اما تابهای عالی برای پخت پیتزا میباشند.
کاتر یا ظرف پخت پیتزا ماشینی:
تابههای کاتر به شما این امکان را میدهند که از خمیر پیتزای رول شده یا ورقهای برای تهیه پیتزا خود استفاده کنید زیرا شکل قابل قبولی دارد. تابههای پیتزا کاتر یا ماشین به بالا بردن لبههای پوسته پیتزا کمک میکنند، زیرا تابه لبههای منحنی شکلی در خود دارد. این تابهها برای هر فر تجاری نیز مناسب هستند.
تابه پیتزا معمولی (کوپه):
اکثر تابههای پیتزای کوپه برای دوام بیشتر از آلومینیوم معمولی یا آلومینیوم آنودایز شده با روکش سخت ساخته شدهاند. به دلیل این مواد، این تابهها برای اجاقهای تجاری مناسب هستند. تابههای پیتزای کوپه نیز بسیار متنوع میباشند و به پیتزاسازان اجازه میدهند تا پیتزا را در همان تابه پخته، تکه تکه کرده و سرو کنند. تابه کوپه نیز بسیار بادوام، ساده و تمیز کردن آسان است.
تابه های پیتزا لبه پهن:
تابه پیتزای لبه پهن که بسیار شبیه به یک تابه پیتزا معمولی یا کوپه است، اغلب برای سرویس و ارائه استفاده میشود. فضای اضافی ارائه شده توسط تابههای پیتزای لبه پهن، کار و برش پیتزا را راحت میکند. تابههای آلومینیومی لبه پهن پیتزا را می توان در فر پخت و همچنین برای پذیرایی از مشتریان سر میز آنها استفاده کرد.
بهترین ظرف پخت پیتزا:
صفحههای پیتزا دارای سوراخهایی هستند که به هوا و گرما اجازه میدهد خمیر را در حین پخت به گردش درآورد و در نتیجه پوسته ترد و یکنواخت پخته شود.
چگونه ضخامت ظرف پیتزا بر روی پوسته پیتزا تاثیر میگذارد؟
استفاده از نوع مناسب تابه پیتزا بسیار مهم است، اما مهمتر این است که یک تابه پیتزا تهیه کنید که ضخامت مناسبی داشته باشد. اگر از تابه ضخیم استفاده میکنید، پخت پیتزا به زمان بیشتری نیاز دارد. بنابراین چگونه میتوانید بفهمید که برای درست کردن پیتزای عالی به چه تابهای نیاز دارید؟ ما این مقاله را تهیه کردهایم که به شما کمک میکند بفهمید که یک تابه پیتزا چگونه اندازهگیری میشود.
انواع مختلف سبکهای سطحی ظرف پخت پیتزا:
نه تنها نوع تابه و ضخامت آن بر روی استایل پوسته تاثیر میگذارد، بلکه سطح تابه نیز نقش مهمی در شکل گیری پوسته پیتزا دارد. سطح تابه نقش زیادی در میزان جریان هوا و توزیع حرارتی که به خمیر پیتزا در هنگام پختن در فر پیتزا داده میشود دارد. به عنوان مثال، یک تابه پیتزا با سوراخ در مقابل بدون سوراخ، تفاوت زیادی در ترد بودن پوسته ایجاد میکند.
- تابههای پیتزا جامد: این تابهها سوراخ یا نوک ندارند و رایج ترین نوع تابه پیتزا هستند. به همین دلیل، انتقال حرارت از تابه جامد بیشتر طول میکشد، که منجر به یک پوسته خمیری میشود.
- تابههای پیتزا نوک دار: یک تابه پیتزا نوکدار دارای برجستگیهای کوچکی روی سطح تابه پیتزا است. این به جریان کلی هوا در زیر پوسته کمک میکند. یک تابه پیتزای نوکدار نیز زمان پخت خمیر پیتزا را تسریع میکند و پوسته آن را تردتر از یک تابه جامد معمولی میکند.
- تابههای پیتزا سوراخ دار: این تابههای پیتزا سوراخهایی در خود دارند و اجازه میدهند گرما مستقیماً به پوسته برخورد کند و پوسته تردتر شود. یک ماهیتابه سوراخ دار نیز زمان پخت را بسیار کوتاهتر میکند.
- تابههای پیتزا با سوراخ فوق العاده: یک تابه پیتزا با سوراخ فوق العاده درست مانند یک تابه پیتزا سوراخ دار است، اما با سوراخهای بزرگتر اجازه میدهد تا هوای بیشتری به پوسته برخورد کند. این تابه زمان پخت را کوتاه تر می کند و پوسته را بسیار تردتر از سایر تابهها می کند.
نکات مهم هنگام خرید ظرف پخت پیتزا:
- سطح و ساخت: تفاوت اصلی بین یک تابه پیتزا با سوراخ و بدون سوراخ، ماهیت سطح آن است. تابه پیتزا سوراخ دار دارای سطح سوراخ است که اجازه میدهد حرارت بیشتری به خمیر پیتزا برود. نتیجه آن یک پیتزای خمیری است که طعم خوبی دارد. علاوه بر این، به شما این امکان را میدهد پیتزا را به طور نرم و یکنواخت بپزید. برخلاف تابه سوراخ دار، تابه بدون سوراخ دارای کف صاف و پیوستهای است که حرارت دادن به زمان نیاز دارد. این واقعیت که سطح آن سنگین است نیز به کندی روند پخت کمک میکند. در نتیجه، پیتزای لطیف و جویدنی دریافت میکنید. یکی دیگر از معایب استفاده از تابه پیتزا بدون سوراخ این است که پیتزا ممکن است به طور یکنواخت پخته نشود.
- سهولت استفاده و تمیز کردن: وقتی صحبت از سهولت استفاده به میان میآید، یک تابه پیتزا سوراخ دار برنده واضحی است. از آنجایی که یک ماهیتابه سوراخ دار سطح کمتری دارد، سبک وزن است و کار با آن آسان است. برعکس، تابههای پیتزا صاف، سنگین، حجیم و کارکردن و استفاده از آنها کاملاً نامرتب است. تا آنجایی که به سهولت تمیز کردن مربوط میشود، تابه های پیتزا بدون سوراخ همچنان گزینه بهتری هستند. به این دلیل است که آنها یک سطح مداوم و صاف دارند. علاوه بر این، صافترین گزینههای ماهیتابه نچسب هستند، که باعث میشود آنها را در ماشین ظرفشویی یا سینک ظرفشویی تمیز کنید. از طرف دیگر تابههای سوراخ دار به سختی تمیز میشوند. خردههای سوراخها به راحتی ناپدید نمیشوند، بنابراین ممکن است برای تمیز کردن آنها به یک برس اختصاصی نیاز داشته باشید.
- مواد سازنده: اکثر تابههای پیتزا سوراخ دار از آلومینیوم ساخته شدهاند. در مقایسه با یک تابه فولادی ضد زنگ آلومینیومی بادوام تر از یک هادی حرارتی برای پخت یکنواخت و سبک وزن است. این دو ویژگی برتر، آن را برای توسعه ظروف آشپزی مناسب میکند. از طرف دیگر تابههای صاف معمولاً از مواد ضخیم ساخته می شوند. این مواد اغلب آلیاژهایی با منشا ناشناخته هستند. این بدان معناست که ما هیچ اطلاعی از خواص انتقال حرارت آنها و سایر موارد مهم نداریم.
- زمان پخت و کراست پیتزا: تابههای سوراخ دار اجازه میدهند حرارت مستقیماً به پوسته پیتزا برسد. گرم کردن مستقیم به شما این امکان را میدهد تا پیتزا را در عرض چند دقیقه آماده کنید. علاوه بر این، در مورد مصرف بیشتر پیتزاهای سوخته و نپخته یا نیمه پخته ماندن برخی از قسمتها، هیچ ترسی وجود ندارد. همین امر در مورد تاپینگ پیتزا نیز صدق می کند. از آنجایی که رویهها مقدار مناسبی از حرارت مستقیم دریافت میکنند، هیچ شانسی برای نپخته باقی ماندن آن وجود ندارد. از طرف دیگر، تابههای پیتزا بدون سوراخ معمولاً پیتزا را میسوزانند یا آن را نیمهپخته میگذارند. مشکل از انتقال دیرهنگام و ناکافی گرما ناشی می شود. اگر پیتزا را برای مدت طولانی تری بپزید، ممکن است باعث سوختگی پوسته شود. اگر پیتزا را برای مدت کوتاهتری گرم کنید، ممکن است قسمتهای نیمپخت یا باقی مانده باشد.
- تطبیق پذیری: تابههای پیتزا بدون سوراخ چند منظوره هستند، به این معنی که میتوانید از آنها برای مصارف مختلف پخت و پز استفاده کنید. شما میتوانید تقریباً هر چیزی را در یک تابه صاف مانند ظرف بپزید. وقتی صحبت از تابههای پیتزا سوراخدار میشود، فقط می توانید از آنها برای تهیه پیتزا استفاده کنید. وجود سوراخها به شما اجازه نمیدهد روغن زیادی به تابه اضافه کنید. با این حال، آنها هنوز هم برای بخارپز کردن سبزیجات راحت هستند.
آموزش تمیزکردن ظرف پخت پیتزا:
بعد از اینکه از تابه فلزی پیتزا برای تهیه پیتزا استفاده کردید، ظرف خود را با دست با یک اسفنج نرم و مواد شوینده مخصوص آلومینیوم بشوئید.
هنگام تمیز کردن تابه از موارد زیر استفاده نکنید:
- یک ماشین ظرفشویی
- اسفنجهای درشت
- پاک کنندههای سوز آور
- شویندههای اسیدی
- نحوه نمایش محصول ها