راهنمای خرید 36 مدل قیچی آشپزخانه برای گوشت، مرغ و سبزیجات + قیمت روز
یکی از ابزار غیر برقی مهم و ضروری در هر خانهای قیچی آشپزخانه است. این وسیله کاربردهای مختلفی دارد و کمک زیادی به انجام دادن کارها با سرعت بیشتر میکند. برای برش دادن نان، قطعه قطعه کردن مرغ و گوشت، تمیز کردن ماهی شما نیاز به قیچی آشپزخانه دارید. شما با این وسیله میتوانید به راحتی مواد غذایی مختلف را برش داده و به قطعات مختلف تقسیم کنید. این قیچی شباهت زیادی به قیچی خیاطی دارد و از نظر کارایی دقیقا مشابه نمونه خیاطی کار میکند. با قیچی خیاطی نمیتوان گوشت مرغ و ماهی را برش داد، اما با قیچی آشپزخانه به راحتی میتوان این کار را انجام داد.
قیچی آشپزخانه نسبت به قیچی خیاطی مقداری ضخیمتر است و برای برش دادن مواد با آن نیاز به وارد کردن فشار بیشتری دارید. این قیچی مناسب برش دادن لایههای ضخیم میباشد در صورتی که قیچی خیاطی تنها قادر به برش دادن لایههای نازکتر است و برای برش دادن نیاز به وارد کردن نیروی زیاد نیست. قیچی آشپزخانه یک ابزار همه کاره است که نسبت به سایز لوازم آشپزخانه قیمت کمتری دارد، بنابراین از ارزش خرید بالایی برخوردار است. این وسیله را به راحتی میتوان درون کابینت قرار داد و در صورت لزوم از آن استفاده کرد. استفاده از قیچی آشپزخانه نیاز به تخصص خاصی ندارد، یعنی شما بدون داشتن هر گونه مهارتی میتوانید از آن به راحتی استفاده کنید. این یک وسیله خطرناک برای کودکان است و باید دور از دسترس آنها نگهداری شود.
اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که در آشپزخانه خود نیاز به یک قیچی آشپزخانه دارید و تصمیم گرفتهاید تا برای آشپزخانه خود این وسیله ارزشمند را خریداری کنید، اما با توجه به تنوع زیاد محصولات و قیمتها با خرید این وسیله به مشکل برخوردهاید، اصلا نگران نباشید. ما در این مطلب شما را با انواع قیچی آشپزخانه آشنا کرده و به شما یک سری نکات مهم را که هنگام خرید قیچی آشپزخانه باید به آنها توجه داشته باشید را آموزش میدهیم.
قیچیآشپزخانه چیست و چه کاربردی دارد؟
این وسیله دارای دو لبه تیز و برنده است که از وسط به یکدیگر متصل شدهاند. در انتهای هر قسمت یک دسته وجود دارد که با فشار دادن مکانیکی دستهها عمل برش دادن را انجام میدهد. از این ابزار برای برش دادن نان، گوشت، مرغ و ماهی استفاده میشود. البته آن را میتوان یک ابزار همه کاره دانستن به از ان میتوان به عنوان درب بازکن، پوست کن میوه و سبزیجات، شکستن انواع آجیل مانند فندوق، پسته و گردو استفاده کرد.
انواع مدلهای قیچیآشپزخانه:
- قیچی قند: از نظر شکل ظاهری شباهت زیادی به انبر دارند، از این وسیله برای شکستن قند در قطعات به اندازه دلخواه استفاده میشود. امروزه به دلیل اینکه قند به صورت شکسته هم در بازار به فراوانی یافت میشود، کمتر مورد استفاده قرار میگیرند.
- قیچی برش نان: سادهترین نمونه قیچی که در بازار یافت میشود، نمونه برش نان است. بافت نان به حدی نرم است که شما به راحتی میتوانید آن را با این قیچی برش دهید. نان را با قیچیهای مختلف میتوان برش داد اما بهتر است برای بریدن نان یک قیچی جداگانه داشته باشید.
- قیچی تکه کردن مرغ و ماهی: این مدل به گونهای طراحی شده که قادر است انواع گوشت و مرغ خام و پخته را به راحتی برش دهد. از مهمترین ویژگیهای این قیچی میتوان به لبههای تیز و برنده آن اشاره کرد که برش این موارد را به آسانی انجام میدهد در واقع یک قیچی حرفهای به حساب میآیند.
- قیچی کاتر: اگر به دنبال یک وسیله تیز و برنده برای تکه کردن گوشت به قطعات دلخواه هستید بدون شک قیچی کاتر بهترین گزینه است. این وسیله بدون کمترین خطری انواع گوشت را به قطعات دلخواه شما تقسیم میکند. از مهمترین ویزگیهای این مدل میتوان به سرعت بالا در برش انواع گوشت اشاره کرد.
- قیچی برش پیتزا: با اینکه برای برش دادن پیتزا از یک وسیله خاص استفاده میشود، اما در کشور ایتالیا برای برش دادن پیتزا از این قیچی استفاده میشود. کار با این قیچی از پیتزا بر اسانتر است به همین دلیل بیشتر افراد ترجیح میدهند برای برش دادن پیتزا از این قیچی استفاده کنند.
- قیچی سبزیجات: این قیچی هم از نظر شکل ظاهری شباهت زیادی به قیچیهای برش قبلی دارد و تنها تفاوت اصلی آن با مدلهای قبلی در نوع و تعداد لبه برنده است. این مدل داری ۳_۵ تیغه با فاصله مشخص کنار یکدیگر است که سرعت برش انواع سبزیجات را چند برابر افزایش میدهد. با این وسیله میتوان انواع میوه و سبزیجات نظیر پیازچه، تره و ترب را به راحتی خرد کرد.
- قیچی آشپزخانه همهکاره: این وسیله به دلیل همه کاره بودن طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. با این قیچی علاوه بر برش دادن نان میتوان انواع گوشت، مرغ، ماهی و سبزیجات را به آسانی تکه تکه کرد. از مهمترین ویژگیهای این قیچی میتوان به قابلیت شکستن پوست گردو و بادام، باز کردن درب انواع بطری و باز کردن انواع قوطی کنسرو اشاره کرد.
بهترین مارک قیچی آشپزخانه:
هیچ گاه نمیتوان یک برند خاص را به عنوان بهترین مارک قیچیآشپزخانه معرفی کرد. زیرا برندهای باکیفیت زیادی در این زمینه فعالیت میکنند و معرفی کردن یک برند خاص بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد تا راهنمای خرید و از آنجایی که وب سایت تاپ راهنما یک رسانه علمی و آموزشی است و نه تبلیغاتی در ادامه مطلب لیستی از بهترین برندهای قیچیآشپزخانه را به شما معرفی میکنیم.
- قیچی اشپزخانه یونیک
- قیچی اشپزخانه باریکو
- قیچی اشپزخانه کورال
- قیچی اشپزخانه دافنی
- قیچی اشپزخانه وینر
- قیچی اشپزخانه کلور کاتر
- قیچی اشپزخانه وستوف
- قیچی اشپزخانه ایکیا
- قیچی اشپزخانه چانفنگ
قیچی آشپزخانه از کجا بخریم؟
به طور کلی روشهای زیادی برای خرید این محصول وجود دارد، اما از آنجایی که توضیح دادن تمام روشها پروسه بسیار طولانی دارد و نیاز به نوشتن یک یا چند مقاله اختصاصی دارد به طور خلاصه دو روش که از همه بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد را به شما معرفی میکنیم.
- خرید حضوری: یکی از قدیمیترین روشهای خرید در کشور ایران است که همچنان طرفداران زیادی دارد. در این روش شما باید از منزل و محل کار خود خارج شده و به نزدیکترین فروشگاه لوازم خانگی نزدیک خود مراجعه کنید و جنس مورد نظر خود را خریداری کنید. در این روش تنوع محصول بسیار کم بوده و جنس فروخته شده را به هیچ عنوان پس نخواهند گرفت.
- خرید اینترنتی: یکی از روشهای جدید خرید در کشور ایران است که به تازگی هم جایگاه ویژهای بین مردم پیدا کرده است. در این روش شما نیازی به خروج از محل کار یا زندگی خود ندارید و با مراجعه به یک فروشگاه اینترنتی معتبر میتوانید، جنس مورد نظر خود را انتخاب و خریداری کنید. تنوع محصول در این روش بسیار زیاد است و شما هفت روز مهلت تست دارید و در صورت عدم رضایت میتوانید جنس مورد نظر خود را مرجوع کنید.
نکات مهم هنگام خرید قیچی آشپزخانه:
- قیمت محصول: اولین و مهمترین نکته در مورد خرید قیچی قیمت آن میباشد. قیمت نقش مهمی در انتخاب شما دارد، بهتر است قبل از هر کاری میزان بودجه برای خرید قیچی را مشخص کنید. با این کار خود به خود مدلهایی که در محدوده قیمتی شما قرار ندارند از انتخاب شما حذف شده و انتخاب برای شما ساده میشود.
- نوع محصول: توجه داشته باشید که قیچی را برای چه منظوری میخواهید، اگر قیچی را برای برش دادن نام میخواهید یک قیچی معمولی کار شما را انجام میدهد. برای برش دادن مرغ و ماهی یک قیچی خاص وجود دارد و برای تکه کردن گوشت هم یک مدل خاص، برای سبزیجات هم شما میتوانید از قیچی مخصوص سبزیجات استفاده کنید. اگر به هر دلیل نمیخواهید این همه قیچی را با هم داشته باشید یک مدل همه کاره را انتخاب کنید.
- جنس بدنه: جنس بدنه قیچی از اهمیت بالایی برخوردار است. بهتر است قیچی شما از استیل ضد زنگ ساخته شده باشد، در صورتی که بدنه قیچی شما دچار زنگ زدگی شود، کند شده و دیگر قادر به برش دادن نخواهد بود. البته مدلهایی هم وجود دارند که از آهن ساخته شدهاند و به وسیله استیل آنها را روکش کردهاند. این محصولات بعد از مدتی دچار زنگ زدگی میشوند اگر به دنبال یک محصول باکیفیت هستید، بیخیال مدلهای ارزان شوید.
- جنس دسته: دسته بیشتر قیچیها از جنس بدنه آن است یعنی فلزی میباشند که مقاومت زیادی دارد. اما ممکن است چندان خوش دست نباشد و دست شما را اذیت کنند. به همین علت بهتر است به دنبال مدلهای دسته پلاستیکی بروید. دستههایی که از پلاستیک خشک ساخته میشوند به شدت شکننده هستند و با کوچکترین فشاری شکسته میشوند بنابراین دستههای پلاستیک نرم از جنس ABS گزینه مناسبی هستند.
- قابلیت تیز شدن: برخی مدلها قابلیت تیز شدن خودکار دارند، یعنی با هر بار استفاده و برخورد لبههای آنها با یکدیگر تیز میشوند. اگر میخواهید که قیچی شما بعد از مدتی کند نشود و کارایی خود را از دست ندهد، حتما این مدل را خریداری کنید. البته مدلهای دیگری هم وجود دارند که لبههای آنها لیزری است و بعد از کند شدن میتوان با قرار دادن قیچی درون فریزر آنها را مانند روز اول تیز نمود و از آنها استفاده کرد.
- چند کاره بودن: یکی از ویژگیهای جالب قیچیهای آشپزخانه چند کاره بودن آنها میباشد. در صورتی که نمیخواهید برای برش دادن هر چیزی یک قیچی مخصوص داشته باشید میتوانید یک قیچی همه کاره تهیه کنید. قیچیهای همهکاره علاوه بر برش دادن انواع گوشت، مرغ، ماهی و سبزیجات قادر هستند، درب انواع بطری و کنسرو را باز کرده و علاوه بر آن پوست انواع آجیل مانند گردو، پسته و بادم را به راحتی شکسته و جدا کنند.
- برند محصول: همیشه بهتر است به سراغ برندهای معروف و شناخته شده بازار بروید، این محصولات معمولا از کیفیت بالایی برخوردار هستند. زیرا از قبل تک تک انها تست شده و امتحان خود را پس دادهاند. تجربه هم ثابت کرده تا زمانی که یک جنس باکیفیت و شناخته شده وجود دارد نباید به سراغ برندهای ناشناخته بازار بروید زیرا از کیفیت لازم برخوردار نیستند و با خرید این محصولات وقت و هزینه خود را هدر میدهید.
روش نگهداری از قیچی آشپزخانه:
- فراموش نکنید که قیچیآشپزخانه یک قیچی خیاطی معمولی نیست و نباید از آن برای برش دادن پارچه و کاغذ استفاده کرد. زیرا کند شده و کارایی خود را از دست میدهد.
- اگر قیچی شما قابلیت تیز شدن را ندارد به هیچ عنوان نمیتوانید آن را تیز کنید، این کار شما قیچی را بدتر کند کرده و در مواردی مجبور به خرید یک قیچی جدید میشوید.
- بعد از برش دادن مواد غذایی چربی دار مانند گوشت و مرغ سریع آن را شستشو داده، خشک کرده و در جای مناسب نگهداری کنید. ماندن چربی به صورت طولانی روی قیچی طول عمر آن را کاهش میدهد.
- این وسیله را دور از دسترس کودکان قرار دهید، زیرا باز و بسته کردن قیچی بدون برش دادن یک ماده خاص باعث صاف شدن و از بین رفتن تیغههای آن میشود. از طرفی هم ممکن است کودک شما به سلامت خود آسیب جدی وارد کند.
- نحوه نمایش محصول ها
قیچی قند ابزار آلات ایران مدل فنر دار
مشخصات
- ابعاد20*4*1 سانتیمتر
- وزن100 گرم
- سایر توضیحاتجنس تیغه و دسته:آلیاژ مقاوم و سخت