بهترین قالب کیک (بهترین کیفیت) در بازار کدام ها هستند؟ + قیمت 36 مدل
شیرینی و کیک پختن همیشه یکی از لذت بخشترین کارها برای بانوان و یا حتی آقایان محسوب میشود. به گونهای که بسیاری از قنادان و شیرینی پزهایی که در سرتاسر دنیا به این حرفه مشغولند، از هر دو جنس آقا و خانم میباشند. همهی اعضای خانواده معمولا علاقهی زیادی به خوردن انواع شیرینیجات دارند و به همین دلیل همیشه خانم خانه را به این کار تشویق میکنند. لازمهی پخت یک کیک و یا شیرینی باکیفیت بدون شک استفاده از مواد اولیه مرغوب و اجرای کامل دستور تهیهی آنها میباشد. منتهی در کنار همهی اینها داشتن یک قالب کیک باکیفیت و نچسب جزو اصلیترین مواردی است که حتما باید در خانه موجود باشد تا پخت انواع شیرینی و کیک برای شما لذت بخش باشد.
در حال حاضر متاسفانه به دلیل شیوع ویروس کرونا نمیتوان برای تولد دوستان و عزیزانمان کیک آماده از قنادیهای سطح شهر خریداری کنیم. بنابراین مجبوریم که برای مناسبتهای مختلف خودمان دست به کار شویم و کیک خانگی باکیفیت و بسیار خوش طعمی را آماده سازیم. البته هنوز هم بسیاری از خانوادهها معتقدند که کرونا از طریق مواد غذایی منتقل نمیشود. ما هم صحت و سقم این صحبت را نمیدانیم، اما بر طبق اصول دینیمان احتیاط شرط عقل میباشد و بهتر است در ایام پاندمی کرونا حتی الامکان خوراکیهای آماده را از بیرون خریداری نکنیم.
ما در مطلب پیش رو قصد داریم که به شما دوستان در خرید قالب کیک باکیفیت و مرغوب کمک نماییم تا با خیال آسوده کیک تولد مناسبی را آماده کنید. البته عزیزان فراموش نکنید که خوراکی و یا شیرینیهایی که به دست خانم خانه آماده میشود، عطر و طعم منحصر به فرد و بسیار عالی خواهند داشت. پس چه بهتر که با خرید وسایل مورد نیاز، هنرتان را به اطرافیان نشان دهید و حسابی ذوق زدهشان کنید. امروزه تنوع محصولات شیرینی پزی در بازار به حدی بالا رفته که اگر برای خرید آنها اطلاعات کافی نداشته باشید، طبیعتا نمیتوانید محصولی مناسب و مقرون به صرفه را خریداری کنید. پس برای آگاهی از این نکات و اطلاعات با ما همراه باشید.
منظور از قالبکیک چیست؟
قالبها در واقع ظروفی هستند که به دلیل جنس خاص به کار رفته در آنها و ظاهر خاص و زیبایی که دارند، باعث شکل دهی به مواد غذایی میشوند. از این قالبها بیشتر برای شکل دادن به انواع کیک، بستنی، ژله و غذاهای درست شده با برنج استفاده میشوند. قدمت استفاده از قالبهای مختلف میتوان گفت نسبتا طولانی است، چراکه از زمان بابلیها یکسری ظروف کشف شدهاند که شکل آنها شبیه به ماهی و یا حیوانات دیگر بوده است.
پس میتوان گفت که منظور کلی از قالب کیک ظروفی به شکل مربعی، دایره، بیضی، شش ضلعی و.. است که به دلیل قابلیت نچسبی که دارند، مانع از چسبیدن کیک به قالب خواهند شد و ظاهر کیک به هیچ وجه تغییر نخواهد کرد. البته عزیزان برای اطمینان خاطر بیشتر هنگام پخت کیک، سعی کنید که از کاغذ روغنی بهره ببرید. در ادامهی این مطلب با جنسهای مختلف این محصول آشنا میشوید که در انتخاب تا حدی به شما کمک خواهد کرد. بدیهی ایت که جنس مناسب است که کیک خوب و اسفنجی را به شما تحویل خواهد داد.
آشنایی بیشتر با انواع قالبکیک به لحاظ رنگ آنها:
- قالب کیک به رنگ روشن: به طور کلی قالب کیک و شیرینی هایی به رنگ روشن گرما را کمتر جذب می کند در نتیجه برای پخت کیک و شیرینی به مدت زمان بیشتری احتیاج خواهند داشت. اگر دوست دارید کیک و یا شیرینی که قصد پخت آن را دارید کاملا به صورت یکنواخت پخته شود و اطراف و کناره های آن تیره تر از سایر قسمت ها نباشد، بهتر است که به سراغ قالب هایی به رنگ روشن بروید. برای مثال در پخت کیک تولد بهتر است که کناره های آن خیلی خشک نباشد، چون برای خامه کشی به مشکل برخواهید خورد. در نتیجه بهتر است که از قالب های روشن استفاده نمایید.
- قالب کیک به رنگ تیره: قالب های تیره گرما را بیشتر جذب میکند،درنتیجه زمان آماده سازی کیک و شیرینی کاهش پیدا خواهد کرد. فراموش نکنید که پخت کیک در قالب های تیره رنگ باعث میشود که کناره ها ی کیک برشته تر از سایر قسمتها باشد.
جنس قالب کیک:
- قالب آلومینیومی یا گالوانیزه: یکی از مزایای اصلی این قالبها این است که گرما را به خوبی انتقال می دهند و باعث پخت سریع و یکنواخت کیک خواهند شد. عزیزم سعی کنید هنگام خرید قالب گالوانیزه مدل های با وزن سنگین را انتخاب نمایید، چون همین وزن نشان دهنده کیفیت بالا و دوام این محصول است. اگر به پخت کیک هایی که دارای مواد اسیدی هستند علاقه دارید، مانند کیک پرتقالی؛ سعی کنید که برای آماده سازی آن ها از قالبهای آلومینیومی استفاده نکنید، چون ممکن است باعث ایجاد واکنش شیمیایی شوند.
- قالب شیشهای: می توان گفت سالم ترین مدل قالب کیک مدل شیشه ای است. چون به هیچ وجه با خوراکی هایی که درون آن پخته می شود واکنش نشان خواهد داد و برای سلامتی انسان مضر نمیباشند. قیمت آنها هم به نسبت مناسب است و از آنها تحت عنوان قالب پیرکس هم یاد می شود. شکل ظاهری این قالب ها معمولاً دایره ای، مستطیلی و مربعی است.
- قالب نچسب یا تفلون: جنس اصلی این قالب ها از استیل و آلومینیوم می باشد که یک لایه نچسب روی آن را پوشانده است. در نتیجه برای پخت انواع کیک و شیرینی بسیار مناسب بوده و به هیچ وجه به قالب نمی چسبند و کیفیت بسیار بالایی خواهند داشت. رنگ آنها هم معمولاً تیره است همین امر سبب میشود که اطراف و کنارههای کیک مقداری خشک شود، اما شما میتوانید برای جلوگیری از این امر دمای فر را کم کنید.
- قالب کیک سیلیکونی: جنس این قالب ها از سیلیکون قابل انعطاف ساخته شده است. از این مدل بیشتر برای تهیه دسر و انواع کیک های یخچالی استفاده خواهد شد. قالب کیک سیلیکونی قابلیت استفاده در مایکروویو و فر را دارد و میتوانند از دمای منفی ۴۰ تا مثبت ۵۸۰ درجه سانتیگراد را تحمل کنند. از قالب های سیلیکونی بیشتر برای تهیه انواع دسرهای شیردار استفاده می شود بنابراین ژله درون این قالب ها می چسبد و به سختی جدا می شود. در نتیجه بهتر است که قبل از ریختن مایع درون آن، قالب را چرب و آرد پاشی کنید.
مدلهای متنوع قالب کیک موجود در بازار:
- قالب ساده: همانطور که از نام این مدل از قالب ها بر می آید شکل ظاهری آن ها بسیار ساده است و سطح صافی دارند. در نتیجه برای پخت انواع کیک های یک طبقه و یا حتی چند طبقه کاربرد خواهند داشت. جنس به کار رفته در آنها هم از سیلیکون، نچسب و یا حتی آلومینیوم می باشد. برای اینکه کیک به قالب نچسبد بهتر است که ابتدا آن را چرب و بعد آرد پاشی نمایید؛ اگر هم کاغذ روغنی در خانه دارید بعد از چرب کردن قالب، کاغذ روغنی را در کف آن بیاندازید و بعد مواد کیک را درون قالب پهن کنید.
- قالب کمربندی: قالب های کمربندی به شکل های مربعی دایره و قلبی در بازار موجود هستند جنس آن ها هم معمولاً از تفلون نچسب میباشد. در قسمت بدنه این قالب ها یک گیره وجود دارد که بعد از پخت کیک به راحتی جدا خواهد شد. در واقع علت نامگذاری این قالب هم وجود همین گیره است. می توانید انواع چیز کیک، چاکلت موس و کیکهای خیس را درون این قالبها آماده کنید. عزیزان فقط فراموش نکنید هنگامی که کاغذ روغنی را کف قالب میاندازید، اندازه آن را مقداری بیشتر بگیرید تا هنگام ریختن مواد درون قالب، مایع کیک به بیرون نشت نکند.
- قالب میان تهی یا شیفوندار: از نظر ظاهری شکل قالب میان تهی به صورتی است که یک استوانه مخروط مانند در وسط قالب وجود دارد که باعث می شود قسمت وسطی کیک خیلی بهتر پخته شود و زمان آماده سازی آن هم کمتر خواهد شد. یک مزیت دیگر این قالب هم این است که کیک پخته شده در قالب میان تهی یا شیفون دار خیلی بهتر پف میکند و حالت اسفنجی تری به خود خواهد گرفت.
- قالب طرحدار: بهتر است اگر قصد دارید کیک تولدتان با شکل و شمایل خاص و طرح موجود بر روی آن قالب شکل گیرد، به سراغ قالب های طرح دار نچسب بروید، چون جدا کردن کیک از قالب طرح دار سیلیکونی کار سختی است.
نکات مهم و کاربردی که هنگام خرید قالب کیک باید به آنها توجه نمود:
- اولین مورد توجه به جنس محصول مورد نظرتان است، شما عزیزان پیش از هر چیز باید مشخص کنید که به جنسی علاقه دارید، چون ما به طور مفصل در قسمت بالا به جنسهای مختلف قالب کیک اشاره کردیم. پس با کنار هم قرار دادن ویژگیهای هرکدام میتوانید یک مدل خاص با جنس خاص را خریداری کنید.
- مورد بعدی دقت در ظاهر این قالب هاست. انتخاب مدل شیفوندار یا میان تهی، مدل طرحدار و… همگی به سلیقهی شما دوستان بستگی دارد. چون به هر حال شکلگیری کیک درون هر کدام از این قالبها به سلیقهی شما مربوط خواهد شد.
- به نچسب بودن کف قالب توجه داشته باشید، چون در صورتی که هر خط و خشی به کف یا دیوارههای قالب وارد شود، کیک شما به هیچ وجه از قالب جدا نخواهد شد و به کف یا دیواره ها نمیچسبد.
- رنگ تیره و روشن قالب کیک هر کدام مزایا و معایبی دارند، که باز هم در قسمت بالا به آنها اشاره کردیم. اما بهتر است که در هر آشپزخانهای هر دو مدل قالب موجود باشد.
- مورد آخر هم توجه به قیمت قالب کیک میباشد. در خال حاضر قیمت این محصول در بازار از ارزان شروع میشود تا گران. شما عزیزان باید با توجه به بودجه و سلیقهی خود یک مدل خاص را خریداری کنید.
- نحوه نمایش محصول ها