راهنمای خرید و قیمت 17 مدل شومینه گازی (بهترین کیفیت) + خرید
برای تمام کسانی که منازل ویلایی و بزرگ دارند، داشتن یک شومینه گازی امری مهم و ضروری به نظر میرسد. شاید کسانی که آپارتمان نشین هستند و فضای منزل آنها کوچک است اهمیت داشتن این وسیله را کمتر درک کنند. اما افرادی که در یک محیط بزرگ زندگی میکنند یا منطقه زندگی آنها سردسیر است،بیشتر این موضوع را درک کنند. زیرا منزل در چنین شرایطی حتب با داشتن چند رادیاتور پکیج هم گرم نمیشود. اینجاست که اهمیت داشتن یک شومینه گازی به خوبی مشخص میشود. در واقع برای چنین مکانی شومینه گازی یک وسیله کمک گرمایشی محسوب میشود که کامل کننده رادیاتورهای شوفاژ منزل است و در مواقعی که هوا خیلی سرد میشود روی کار میآیند.
در یک شب سرد زمستانی تنها یک چیز حال شما را خوب میکند، آن هم نشستن کنار یک شومینه گازی گرم و کم مصرف است. که آتشی زرد و خروشان تولید میکند و نیازی به مراقبت و تمیزکاری خاصی در آن دیده نمیشود. این چیزی است که شما میتوانید با شومینه گازی امروزی بدست میآورید. مدتهاست که شعلههای زرد رنگ زیبا و الوارهای چوب متقاعد کننده از بین رفتهاند. نسخههای مدرن بسیار واقعگرایانهتر میسوزند، با اخگرهای قرمز درخشان و شعلههای بلند نارنجی مایل به زرد که در اطراف کندههای الیاف سرامیکی که شبیه به نمونه واقعی ساخته شدهاند میرقصند و سوسو میزنند.
اگر شما هم جزو آن دسته از افراد هستید که قصد خرید شومینه گازی را دارید، اما با توجه به تنوع زیاد محصولات و قیمتها با خرید این محصول ارزشمند به مشکل برخوردهاید، اصلا نگران نباشید. ما در این مقاله شما را با انواع شومینه گازی آشنا کرده و به شما یک سری نکات مهم را که هنگام خرید شومینه گازی باید به آنها توجه داشته باشید را به شما آموزش میدهیم.
شومینه گازی چیست و چه کاربردی دارد؟
شومینه گازی در واقع یک وسیله گرمایشی زیبا و مدرن است که بر خلاف شومینههای چوبی برای روشن کردن نیاز به جمع آوری کردن هیزم ندارد. در واقع شما با فشار دادن یک دکمه میتوانید آن را به راحتی روشن کرده و بدون نگرانی از تمام شدن هیزم از گرمای آن نهایت لذت را ببرید. اگر فضای منزل شما خیلی بزرگ است و احساس میکنید با یک بخاری گازی معمولی به خوبی گرم نمیشود، وقت آن فرا رسیده تا به فکر خرید یک شومینه گازی زیبا و کم مصرف باشید.
اجزاء تشکیل دهنده شومینه گازی دیواری:
شومینه یک ویژگی مهم در هر فضایی است. آنها ممکن است ساده و مستقیم به نظر برسند، اما بین اندازه و هدف کاربردی آنها، چند نکته مهم وجود دارد که باید قبل از برنامه ریزی آنها در منزل، دفتر یا محل کار خود به آنها توجه کنید.
- جعبه آتش: جعبه آتش فضای داخلی بزرگی است که در آن مواد سوختی که در اینجا گاز طبیعی سوزانده میشود.
- مانتل: این یک تاقچه تزئینی است که اغلب در بالای شومینه قرار میگیرد و میتواند از چوب، سنگ یا سایر مواد ایمن در برابر حرارت ساخته شود. مانتل اغلب به عنوان مکانی برای نمایش وسایل تزئینی مانند آثار هنری قاب دار یا شمعدان استفاده میشود.
- دودکش: کانال عمودی است که دود را از جعبه آتش شما به بیرون هدایت میکند و از پشت بام یا نقطه خروجی دیگری از منزل شما خارج میکند.
- اجاق گاز: اجاق گاز پایه شومینه است که اغلب به خوبی از پشت جعبه آتش به داخل اتاق امتداد مییابد. آنها معمولاً بسته به نوع شومینه شما از آجر، سنگ، فلز یا کاشی ساخته میشوند. بسیاری از شومینههای گازی و برقی فاقد اجاق گاز هستند یا به آن نیاز ندارند.
انواع شومینه گازی موجود در بازار:
- شومینه گازیهای جلو باز: این نوع از شوینه درون دیوار قرار میگیرد و شما برای نصب آن باید از قبل مکانی را برای نصب طراحی کرده باشید که دارای دودکش هم باشد. بر خلاف نمونههای هیزمی سنتی برای روشن شدن نیازی به هیزم ندارند و سوخت آنها گاز شهری است. از نظر شکل ظاهری شباهت زیادی به مدلهای هیزمی دارند. زیرا روی مشعل گازی تعدادی زغال سنگ قرار میگیرند که شباهت زیادی به هیزم طبیعی دارند که هنگام روشن کردن مشعل قرمز شده و گرمای بیشتری هم ایجاد میکنند. نکته قابل توجه در این مدل باز بودن جلوی شومینه است که حس نمونه سنتی را تداعی میکند.
- شومینه گازیهای شعله خطی: این مدل هم مطابق نمونه جلو باز برای نصب نیاز به مکانی از قبل آماده شده دارد. یعنی شما حتما قبل از خرید این مدل باید یک قسمت خاص از منزل خود را به این کار اختصاص دهید. بر خلاف نمونه قبلی که شعله از میان زغال سنگها زبانه میکشید و بیرون میآمد، در این مدل شعله همانند بخاری گازی به صورت خطی خارخ شده و در بعضی مدلها حتی خبری از زغال سنگ هم نیست. نکته قابل توجه در این مدل این است که جلوی این شومینهها به وسیله یک شیشه پوشیده میشود که ظاهری مدرن تر به شومینه شما میدهد و نسبت به نمونه قبلی مصرف گاز کمتری هم دارند.
- شومینه گازیهای پرتابل یا قابل حمل: این مدل برای کسانی طراحی شده که بخاری گازی معمولی جواب گرم کردن منزل آنها را نمیدهد و نیاز به تهیه یک شومینه دارند. مشکل زمانی به وجود میآید که شما از قبل مکانی را برای نصب شومینه اختصاص نداده باشید. اینجاست که شومینه قابل حمل مشکل شما را برطرف میکند. این مدل از نظر شکل ظاهری شباهت زیادی به یک بخاری گازی دارد. اما از نظر اندازه بزرگتر بوده و روی شعلههای آن تعدادی هیزم صنعتی چسبیده به هم قرار گرفته شده که با جا به جا کردن شومینه ثابت میمانند، این هیزمها سبب افزایش راندمان و کاهش مصرف سوخت میشود. در واقع این مدل را میتوان نسخه اصلاح شده دو نمونه قبلی دانست.
انواع شومینه گازی بر اساس نوع سوخت:
- پروپان مایع: هنگامی که گاز طبیعی وارد منزل شما نمیشود، شومینه پروپان مایع یک انتخاب عالی است. با تنظیم مقدار گازی که از خط عبور میکند، ارتفاع شعله تنظیم میشود. کندههای مصنوعی شبیه به یک شومینه چوبی است، اما کندهها خاکستر و دود تولید نمیکنند و به مرور زمان خراب نمیشوند.
- گاز طبیعی: شومینههای گاز طبیعی دارای تهویه و بدون تهویه در دسترس هستند. شومینههای گاز طبیعی تهویه شده کاملاً بسته شدهاند و هوا را از بیرون برای احتراق به داخل میکشند. شومینههای گاز طبیعی بدون تهویه بسیار شبیه به اجاق گاز عمل میکنند و از هوای اتاق برای احتراق استفاده میکنند و گرما را در فضا آزاد میکنند.
شومینه گازی با تهویه بهتر است یا بدون تهویه؟
شومینه گازی دود یا بو تولید نمیکند، اما شعلههای آن آلایندههایی مانند مونوکسید کربن و اکسیدهای نیتروژن و گوگرد ایجاد میکنند. شومینههای تهویهدار این گازها را به بیرون میفرستند، در حالی که شومینههای بدون تهویه آنها را به محل زندگی شما هدایت میکنند.
- شومینه گازی دودکشدار: ایمن ترین و کارآمدترین روش تهویه هوا یک سیستم دو لوله ای است که به عنوان دریچه مستقیم شناخته میشود. یکی از لولهها هوای تازه بیرون را برای احتراق به یک محفظه دربسته تغذیه میکند و دیگری دودهای حاصل از احتراق را از بین می برد.
- شومینه گازی بدون دودکش: این دستگاهها دودکش ندارند، بنابراین میتوان آنها را در هر مکانی نصب کرد، حتی میتوان آنها را مانند تلویزیون صفحهتخت روی دیوار آویزان کرد. آنها تا ۹۹ درصد کارآمد هستند زیرا تمام گرمای آنها در اتاق باقی میماند. به دلیل نگرانی در مورد کیفیت هوا، واحدهای داخلی برای سوختن بیشتر تمیز تنظیم شدهاند و خروجی حرارت آنها به ۴۰ هزار Btus محدود شده است. آنها دارای یک حسگر کاهش اکسیژن هستند که اگر سطح اکسیژن اتاق به زیر ۱۸ درصد برسد (۲۰.۹ درصد طبیعی است) به طور خودکار آنها را خاموش میکند.
بهترین مارک شومینه گازی:
هیچ کس نمیتواند با قاطعیت کامل یک برند خاص را به عنوان بهترین برند شومینه به شما معرفی کند، زیرا برندهای با کیفیت زیادی وجود دارد که هر یک به نوبه خود بهترین هستند و معرفی یک برند خاص بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد نه معرفی یک محصول خاص، از آنجایی که وب سایت تاپ راهنما یک رسانه علمی و آموزشی است و نه تبلیغاتی در ادامه لیستی از بهترین برندهای شومینه را به شما معرفی میکنیم.
- نیک کالا
- ایران شرق
- دونار
- بیستون
- مهساران
- بهکاران
- آوالون
نکات مهمی که هنگام خرید شومینه گازی باید آنها را در نظر بگیرید:
- برای خرید شومینه از قبل برنامه ریزی کنید: قبل از شروع خرید، تصور کنید که میخواهید شومینه تمام شده شما چه شکلی باشد. نیازی نیست همه پاسخها را داشته باشید، اما به اشتراک گذاشتن دیدگاه نهایی خود با فروشنده شومینه به او کمک میکند شومینهای برای شما پیدا کند که اهداف شما را برآورده کند. بسته به اندازه اتاق شما و اهمیت شومینه گازی به عنوان منبع گرما، شما میخواهید در هنگام خرید یک شومینه گازی جدید، کل خروجی BTU، گرمای تابشی خوب و خاموشی قابل کنترل را برای حداکثر کارایی در نظر بگیرید.
- محل نصب: قبل از شروع خرید، به این فکر کنید که قصد دارید شومینه را در کجا قرار دهید. چیدمان صندلی اتاق خود را در نظر داشته باشید، زیرا میخواهید شومینه یک نقطه کانونی تقریباً از هر صندلی در اتاق باشد. این به شما کمک میکند تا مشخص کنید، دیوار شومینه شما کجا خواهد بود.
- اندازه شومینه: اندازهگیریهای دقیقی از فضایی که در دسترس دارید انجام دهید و این اندازهها را با ابعاد شومینهای که در نظر دارید مقایسه کنید تا از تناسب عالی اطمینان حاصل کنید. این امر به ویژه در طرحهای شومینه داخلی بسیار مهم است.
- طرح شومینه: سبک طراحی کلی اتاق به شما کمک میکند تا تعیین کنید که چه سبک شومینهای بهترین تمجید را برای دکوراسیون موجود دارد. این میتواند شامل تکمیل، محیط اطراف، تریم کاری و موارد دیگر باشد. اگر دیواری دارید که بین اتاق خواب و اتاق نشیمن مشترک است، حتی میتوانید شومینههای دو طرفه را در نظر بگیرید. مجلات طراحی مورد علاقه خود را ورق بزنید یا وب سایتهای طراحان داخلی مورد علاقه خود را مطالعه کنید تا ایدههای پیرامون شومینه را پیدا کنید که سبک طراحی کلی منزل شما را تکمیل کند.
- حرارت شومینه: یکی از اهداف نمایش شومینه در منزل، تولید گرما در ماههای سرد زمستان بدون روشن کردن بخاری است. همانطور که برای شومینه خود خرید میکنید، به BTU های ارائه شده توسط هر مدل توجه کنید. هر چه BTU ها بالاتر باشد، شومینه گرمای بیشتری را فراهم میکند. متوسط خروجی BTU برای یک شومینه مسکونی حدود ۵ هزار است. اگر در آب و هوای گرم زندگی میکنید و کمی محیط بیشتری میخواهید، یکی با BTU پایین ممکن است ایده آل باشد. اگر در آب و هوای سرد زندگی میکنید و واقعاً میخواهید گرم شوید، به دنبال شومینهای با خروجی BTU بالاتر باشید اندازه اتاق نیز عامل مهمی است. گرم کردن یک فضای کوچک آسان تر از یک فضای بزرگ است، بنابراین BTU های بیشتری برای اتاق های وسیع مورد نیاز است.
- تنظیم ارتفاع شعله: به شما این امکان را میدهد که فقط مقدار گرمای مورد نیاز خود را از زمزمه شعله تا آتش خروشان اندازه گیری کنید. بهترین واحدها تا ۳۰ درصد خروجی کامل تنظیم میشوند.
- کنترل دیواری ترموستات: این ویژگی به طور خودکار خروجی گرمای شومینه را با دمایی که به صورت دستی یا با کنترل دستی تنظیم کرده اید، تنظیم میکند.
- نحوه نمایش محصول ها